مطالب مرتبط:
حذف پنج نقطه حادثه خیز در جاده های بروجرد؛ پایش هوشمند در دستور کار راهداری
دولت چه کار کند که کسب و کارها در ایران شکوفا شوند؟ + ویدئو
خانواده شهدا، تجلی صبر و مقاومت هستند
تقدیر آبفای منطقه 6 تهران از خانواده شهدا به عنوان الگوی مصرف بهینه آب
وزیر کار قیمت خودروهایی که باعث تغییر دهک خانواده می شود را اعلام کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آذر 1404 ساعت 13:352025-12-20سياسي

معاون  استاندار: تقویت کرامت خانواده های شهدا در دستور کار دولت وفاق ملی است


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، با اشاره به رویکرد دولت وفاق ملی در حوزه ایثار و شهادت، گفت: تقویت کرامت خانواده های شهدا و ایثارگران، - معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه معاون  استاندار: تقویت کرامت خانواده های شهدا در دستور کار دولت وفاق ملی است ایسنا/کرمانشاه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، با اشاره به رویکرد دولت وفاق ملی در حوزه ایثار و شهادت، گفت: تقویت کرامت خانواده های شهدا و ایثارگران، ارتقاء جایگاه آنان و گسترش فرهنگ ایثار در جامعه از اولویت های دولت است.

بهرام سلیمانی، روز شنبه 29 آذر، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه، با تأکید بر جایگاه والای شهدا و ایثارگران، اظهار کرد: ارزش و مقام شهید و ایثارگر در جمهوری اسلامی ایران نه در کلام، بلکه در جان و روح ملت نهادینه شده و وظیفه مسئولان، خدمت صادقانه و خردمندانه به این قشر است.

سلیمانی با اشاره به جایگاه شهدا در هدایت جامعه، گفت: شهیدان با خون پاک خود چراغ راه هدایت را روشن کردند و ایثارگران با صبر و استقامت، پرچم پایداری را بر دوش کشیدند.

معاون استاندار کرمانشاه افزود: کرمانشاه، دیار مقاومت و غیرت، سرشار از یاد و خاطره شهیدانی است که دفاع از وطن را بر آسایش خود ترج


برچسب ها: خانواده های شهدا - بنیاد شهید و امور ایثارگران - دولت وفاق ملی - ایثار - ایثارگران - ایثارگر - کرمانشاه
آخرین اخبار سرویس:

معاون  استاندار: تقویت کرامت خانواده های شهدا در دستور کار دولت وفاق ملی است

معاون  استاندار: تقویت کرامت خانواده های شهدا در دستور کار دولت وفاق ملی است